
אורז “שאריות” של סבתא אילנה
מתכון של שכולו געגוע לטעמי ילדות. מנה מפנקת, שמבוססת על ניצול שאריות נתחים, בהשראת מתכון האורז לחמין של סבתא אילנה.
Fat Papa נולד מתוך רצון להעניק לכם מוצר מושלם עם דגש על חומרי הגלם המשובחים, הבריאים והטבעיים ביותר.
כמי שרוצים לתת למשפחה את הטוב ביותר שאפשר להשיג, כך מוצרינו ישדרגו ויובילו את עולמכם הקולינרי עם טעמים חדשים וארומה שטרם הכרתם.
Fat Papa נולד מתוך רצון להעניק לכם מוצר מושלם עם דגש על חומרי הגלם המשובחים, הבריאים והטבעיים ביותר.
כמי שרוצים לתת למשפחה את הטוב ביותר שאפשר להשיג, כך מוצרינו ישדרגו ויובילו את עולמכם הקולינרי עם טעמים חדשים וארומה שטרם הכרתם.
מתכון של שכולו געגוע לטעמי ילדות. מנה מפנקת, שמבוססת על ניצול שאריות נתחים, בהשראת מתכון האורז לחמין של סבתא אילנה.
הפאפא יצא מאזור הנוחות והלך לאפות! האינטרפרטציה של הפאפא לעוגה הקלאסית “הבסבוסה”. המתכון מפורט והוא פשוט מאוד להכנה:
הוא נחשב סלט אמריקאי אבל יש שיאמרו שהוא הומצא בכלל בהולנד. כך או כך, לפאפא יש מתכון גם בשבילו
אין כמו נתח אסאדו עסיסי לפנק את המשפחה, בין אם זה לארוחת חג, ערב שישי, עם חברים או סתם ככה בלי סיבה מיוחדת.
הפאפא יצא מאזור הנוחות והלך לאפות! האינטרפרטציה של הפאפא לעוגה הקלאסית “הבסבוסה”. המתכון מפורט והוא פשוט מאוד להכנה:
מתכון של שכולו געגוע לטעמי ילדות. מנה מפנקת, שמבוססת על ניצול שאריות נתחים, בהשראת מתכון האורז לחמין של סבתא אילנה.