מיוחד לשבועות: קוביות סלומון בגלייז פיקנטי של סמדר שחר
סמדר שחר, חברה, בלוגרית, קונדיטורית, בשלנית על וחובבת דגים, הפתיעה אותנו עם מנה קלילה וטעימה שמתאימה בדיוק לחג, שמשום מה קיבל את המוניטין של חג
Fat Papa נולד מתוך רצון להעניק לכם מוצר מושלם עם דגש על חומרי הגלם המשובחים, הבריאים והטבעיים ביותר.
כמי שרוצים לתת למשפחה את הטוב ביותר שאפשר להשיג, כך מוצרינו ישדרגו ויובילו את עולמכם הקולינרי עם טעמים חדשים וארומה שטרם הכרתם.
Fat Papa נולד מתוך רצון להעניק לכם מוצר מושלם עם דגש על חומרי הגלם המשובחים, הבריאים והטבעיים ביותר.
כמי שרוצים לתת למשפחה את הטוב ביותר שאפשר להשיג, כך מוצרינו ישדרגו ויובילו את עולמכם הקולינרי עם טעמים חדשים וארומה שטרם הכרתם.
סמדר שחר, חברה, בלוגרית, קונדיטורית, בשלנית על וחובבת דגים, הפתיעה אותנו עם מנה קלילה וטעימה שמתאימה בדיוק לחג, שמשום מה קיבל את המוניטין של חג
אין בית בישראל בו לא נהנים ממנה ברמה שבועית, בארוחות הבוקר או הערב. ארוחה פשוטה, טעימה ומהירה שתמיד מנחמת ועושה חמים בלב ובבטן.
מתכון של שכולו געגוע לטעמי ילדות. מנה מפנקת, שמבוססת על ניצול שאריות נתחים, בהשראת מתכון האורז לחמין של סבתא אילנה.
מנת השיפודיות המיתולוגית המוכרת בשם “מולארד” היא למעשה טעות נפוצה שהרבה לא מודעים אליה. חזה אווז מגיע מהאווז, בעוד חזה מולארד מגיע מהמולארד, הכלאה של
סלמון, הדג האהוב בישראל, בריא מאוד וקל להכנה בכל צורה אפשרית צלייה, תנור, טאבון, סו-ויד או סתם על המחבת
אין בית בישראל בו לא נהנים ממנה ברמה שבועית, בארוחות הבוקר או הערב. ארוחה פשוטה, טעימה ומהירה שתמיד מנחמת ועושה חמים בלב ובבטן.