חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

סלמון בקסם הסגול

עומר גיל

סלמון, הדג האהוב בישראל, בריא מאוד וקל להכנה בכל צורה אפשרית צלייה, תנור, טאבון, סו-ויד או סתם על המחבת

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

20 דק.

רמת מיומנות

קל

ברוב המסעדות הסלמון מוגש לרוב בסגנון אסייתי בליווי טריאקי אבל הפאפא דווקא חושב שמגיע לו טיפול קצת שונה ולכן הוא יצר עבורו (ועבור מנות נוספות כמובן) תערובת משוגעת שנקראת “קסם סגול”. ולמה קסם? כי ברגע שהדג יקבל את ליטוף הראב הוא יצבע בצבע סגול של סלק אמיתי בהקפאה יבשה וביחד עם שאר חומרי הגלם שבתערבות הם יכירו לכם עולם חדש של טעמים.
מוכנים ? יאללה בלאגן
סלמון

מרכיבים

פילה סלמון מחולק לחתיכות עבות ורחבות
ראב ״קסם סגול״ של הפאפא
חמאה קרה
שמן זית
חצי לימון

התערובת בה נעשה שימוש במתכון

Packshot Purple Magic

הוראות הכנה

01.

מזלפים שמן זית איכותי על נתחי הדג

02.

משקשקים היטב את צנצנת הראב ומפזרים בנדיבות מהחורים הגדולים עד לכיסוי אחיד ומלא

03.

צולים את הדג על צד העור צלייה חזקה

04.

מעבירים לתבנית כאשר הפעם העור כלפי מטה מסדרים חתיכות חמאה על כל נתח פילה

05.

מכוונים תנור על טורבו ל – 220 מעלות לכ – 10 דקות ועד טמפרטורה פנימית של 60 מעלות

06.

לא לשכוח סקוויז של לימון מעל הכל

07.

מומלץ להגיש בליווי פולנטת תירס מפנקת או ירקות שורש בתנור עם תערובת ״ניו יורק סטייק האוס״

בתיאבון!

אהבתם? שתפו שתפו...

מתכונים נוספים

תפריט נגישות

רוצים לחלוק מתכון
שלכם עם פאפא? תענוג!

אבל חכו רגע, יש כמה כללים…

  1. המתכון חייב להיות מקורי שלכם. אין להעתיק מתכון של מישהו אחר ולפרסם אותו תחת שמכם, זאת הפרת זכויות יוצרים וזה עניין חמור.
  2. אתם חייבים לשלב במתכון את אחד המוצרים של הפאפא, אחרת מה הטעם? 😜
  3.  שימרו על פשטות, פה זה לא מאסטרשף. עד 10 רכיבים ועד 10 שלבים. מתכונים מסובכים לא יפורסמו, ראו הוזהרתם…

אז עכשיו לעניין: