​קולסלאו של הפאפא

קולסלאו
עומר גיל

הוא נחשב סלט אמריקאי אבל יש שיאמרו שהוא הומצא בכלל בהולנד. כך או כך, לפאפא יש מתכון גם בשבילו

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

10 דק.

רמת מיומנות

קליל

הולנדי או אמריקאי? מה אכפת לנו, הוא תמיד טעים ותמיד רצוי בכל שולחן ובכל הזדמנות, מערב בשרים מפנק ועד ארוחת ערב מושקעת.
לפאפא יש גם טוויסט קטן שיהפוך לכם את הסלט חגיגה אמיתית.

מרכיבים

1 כרוב לבן
4 גזרים
ראב ״ניו יורק סטייק האוס״ של הפאפא
1 כף סומסום לבן קלוי, 1 כף סומסום שחור
3 כפות חומץ
1 כף סוכר
1 כף גדושה של דבש
3 כפות מיונז
3 טיפות שמן סומסום (בזהירות עם החומר הזה)
1 צרור כוסברה וחופן שקדים מולבנים קלויים

התערובת בה נעשה שימוש במתכון

Packshot New-York Steakhouse

הוראות הכנה

01.

קוצצים את הכרוב והגזרים לרצועות דקיקות ושמים בתוך קערה עמוקה

02.

מוסיפים את החומץ, שמן הסומסום ואת הסוכר ולשים בעדינות את הכרוב כדי שקצת יתרכך

03.

מצרפים את המיונז עם הסומסום הקלוי, צרור כוסברה קצוצה דק וכף שטוחה של ניו יורק סטייק האוס ומערבבים למסה אחידה

04.

טועמים ומתקנים תיבול אם צריך

05.

להגשה מפזרים שקדים קלויים מעל

בתיאבון!

אהבתם? שתפו שתפו...

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

מתכונים נוספים

רוצים לחלוק מתכון
שלכם עם פאפא? תענוג!

אבל חכו רגע, יש כמה כללים…

  1. המתכון חייב להיות מקורי שלכם. אין להעתיק מתכון של מישהו אחר ולפרסם אותו תחת שמכם, זאת הפרת זכויות יוצרים וזה עניין חמור.
  2. אתם חייבים לשלב במתכון את אחד המוצרים של הפאפא, אחרת מה הטעם? 😜
  3.  שימרו על פשטות, פה זה לא מאסטרשף. עד 10 רכיבים ועד 10 שלבים. מתכונים מסובכים לא יפורסמו, ראו הוזהרתם…

אז עכשיו לעניין:

דילוג לתוכן