השקשוקה של פאפא

שקשוקה
עומר גיל

אין בית בישראל בו לא נהנים ממנה ברמה שבועית, בארוחות הבוקר או הערב. ארוחה פשוטה, טעימה ומהירה שתמיד מנחמת ועושה חמים בלב ובבטן.

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

20 דק.

רמת מיומנות

קל

מרכיבים

5 עגבניות טריות
5 שיני שום
2 פלפל שושקה אדום, מתוק
4 ביצים
שמן זית
כף גדושה מראב "צ'יפוטלה שום" של הפאפא
אופציונלי – 2 פלפל חלפיניו חריפים ו3-4 נקניקיות מרגז ולגרסה החלבית ניתן להוסיף פטה / בולגרית של מחלבת עברי

התערובת בה נעשה שימוש במתכון

Packshot Chipotle Garlic

הוראות הכנה

01.

אם משתמשים במרגז, פורסים וצורבים במחבת באש בינונית ל2-3 דקות. מוציאים.

02.

במחבת בחום בינוני שמים שמן זית, בנדיבות, ומטגנים את פלפל השושקה פרוס דק דק.

03.

מוסיפים פנימה את השום, קצוץ דק, ומטגנים דקה נוספת.

04.

מוסיפים את העגבניות, חתוכות לקוביות קטנות, ללא נוזלים נוספים.

05.

מנמיכים את האש ללהבה נמוכה ומוסיפים כף גדושה מראב ה"צ'יפוטלה שום מערבבים היטב ונותנים לכל התערובת להתבשל באש נמוכה לפחות חצי שעה, עד קבלת רוטב סמיך ואחיד.

06.

בשלב זה ניתן להוסיף חזרה את הנקניקיות או קוביות הגבינה המלוחה, לבחירתכם, למחבת.

07.

שוברים את הביצים פנימה בזהירות, אחת אחת, ובוזקים מלח מעל כל חלמון.

08.

סוגרים את המחבת במכסה וממתינים עד הגעה למידת העשייה הרצויה.

09.

כשמוכן אפשר לפזר מהראב בעדינות מעל המנה לחיזוק.

בתיאבון!

אהבתם? שתפו שתפו...

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email

מתכונים נוספים

רוצים לחלוק מתכון
שלכם עם פאפא? תענוג!

אבל חכו רגע, יש כמה כללים…

  1. המתכון חייב להיות מקורי שלכם. אין להעתיק מתכון של מישהו אחר ולפרסם אותו תחת שמכם, זאת הפרת זכויות יוצרים וזה עניין חמור.
  2. אתם חייבים לשלב במתכון את אחד המוצרים של הפאפא, אחרת מה הטעם? 😜
  3.  שימרו על פשטות, פה זה לא מאסטרשף. עד 10 רכיבים ועד 10 שלבים. מתכונים מסובכים לא יפורסמו, ראו הוזהרתם…

אז עכשיו לעניין:

דילוג לתוכן