חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש

בסבוסה נגוסה פאפא סטייל

עומר גיל

הפאפא יצא מאזור הנוחות והלך לאפות! האינטרפרטציה של הפאפא לעוגה הקלאסית “הבסבוסה”. המתכון מפורט והוא פשוט מאוד להכנה:

סוג מתכון

פרווה

זמן הכנה

20 דק.

רמת מיומנות

קל

לרוב אני לא אופה, אפילו סולד מקונדטוריה, אבל לפעמים אני מאתגר את עצמי ויוצא קצת מאיזור הנוחות.
הפעם נתתי אינטרפרטציה משלי לעוגה אותנטית קלאסית “הבסבוסה” ושילבתי בתוכה (וגם בסירופ) את הראב שיש שיאמרו שעובד גם על נעל :)
מושלם לסופ”ש או בכל יום חול עם כוס תה חם בצד ?
תהנו <3

עוגת בסבוסה

מרכיבים

5 ביצים
גרידה מתפוז שלם וגרידה מלימון שלם
חצי כוס מיץ קלמנטינה טבעי וחצי כוס מיץ תפוזים טבעי
כף ״סוויט ריבס״ של הפאפא
2/3 כוס שמן זית
חצי כוס סוכר וקורט מלח
זרעים ממקל וניל אמיתי (לא תמצית זה חשוב !!)
כוס קוקוס יבש
כוס סולת
כוס קמח תופח

התערובת בה נעשה שימוש במתכון

Packshot Sweet Ribs

הוראות הכנה

01.

מפרידים את חמשת הביצים ומקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.

02.

בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם הגרידה שלנו מוסיפים את שמן הזית, זרעי הוניל ואת המיץ ההדרים, משלבים לתוך הקערה שלנו את המרכיבים היבשים הנותרים

03.

הקמח, הקוקוס והסולת, ומשלבים את קצף הביצים בתנועות קיפול לתוך המסה שלנו, זה ייתן את האווריריות לעוגה.

04.

כשהתערובת אחידה משמנים תבנית בקצת שמן זית ומעבירים אותה לתבנית. מכניסים לתנור שחומם ל170 מעלות (עליון תחתון) ל45 דק’ בלבד.

05.

מוציאים את העוגה החוצה וישר מחוררים אותה עם מזלג כדי שהסירופ שלנו יחלחל לעוגה כמו שצריך.

06.

לסירופ שלנו לוקחים כוס סוכר וכוס מיץ תפוזים עם כפית סוויט ריבס (לא לוותר על הטעמים)

07.

ומביאים לרתיחה עדינה, שיבעבע אבל לא בטירוף לבערך 10/15 דק’.

08.

בעזרת כף משקים את העוגה שלנו בנדיבות!

בתיאבון!

אהבתם? שתפו שתפו...

מתכונים נוספים

תפריט נגישות

רוצים לחלוק מתכון
שלכם עם פאפא? תענוג!

אבל חכו רגע, יש כמה כללים…

  1. המתכון חייב להיות מקורי שלכם. אין להעתיק מתכון של מישהו אחר ולפרסם אותו תחת שמכם, זאת הפרת זכויות יוצרים וזה עניין חמור.
  2. אתם חייבים לשלב במתכון את אחד המוצרים של הפאפא, אחרת מה הטעם? 😜
  3.  שימרו על פשטות, פה זה לא מאסטרשף. עד 10 רכיבים ועד 10 שלבים. מתכונים מסובכים לא יפורסמו, ראו הוזהרתם…

אז עכשיו לעניין: